The Handmaiden / Slujnica, un thriller sexy și stilizat

the-handmaiden-in-romania

The Handmaiden / Slujnica, cel mai nou film al lui Park Chan-wook, a avut premiera vineri, 18 noiembrie, și în cinematografele de la noi.

Regizorul coreean Park Chan-wook a devenit cunoscut în întreaga lume odată cu lansarea filmului Oldboy, în 2003, iar la 10 ani distanță a revenit cu Stoker, produs de compania Fox Searchlight.

Au mai trecut încă trei ani de la Stoker, care câștigase peste 12 milioane de dolari la nivel global, și Park Chan-wook a adus pe ecrane o poveste la limita pornografiei, dar cu foarte mult stil și cu o violență perversă. Cam așa e The Handmaiden / Slujnica.

Trailer The Handmaiden / Slujnica

Sinopsis The Handmaiden / Slujnica

Hideko este o femeie extrem de frumoasă, care trăiește pe o proprietate luxoasă și aparent, are tot ceea ce își dorește. Doar că alături de ea este unchiul său dominant, cu obiceiuri bizare, colecționar de cărți erotice rare și care îi face viața nepoatei sale un calvar. Sookee păstrează un secret: este o hoață de buzunare recrutată de un șarlatan care se dă drept conte. Slujnica îl ajută să o seducă pe frumoasa moștenitoare și totul merge conform planului până la un punct, când între cele două femei se leagă o relație plină de erotism. În momentul acela, societatea patriarhală tinde să se destrame, iar cei manipulați ajung să manipuleze.

Filmul este o adaptare liberă după romanul Fingersmith, al autoarei Sarah Waters.

The Handmaiden / Slujnica poate fi văzut în Movieplex, Cinema City Afi Cotroceni, Cinema City Park Lake, Hollywood Multiplex București Mall, Union, CineGlobe Auchan Titan, Elvire Popesco din București, Cinema City si Cityplex din Constanta, Cinema City din Timisoara, Line Cinema din Târgoviște, CineGlobe din Botoșani, Cinema One, Cityplex din Brașov, Florin Piersic și Victoria din Cluj, Patria din Craiova, Sergiu Nicolaescu din Tg. Jiu, Dacia din Piatra Neamț și Bistrița și Happy Cinema din Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *