Știri
 

La limita de jos a cerului (2013)

La limita de jos a cerului

 

La limita de jos a cerului (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
27.09.2013
Gen:
Durata:
82 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 8 critici/bloggeri de mai jos.
94%
94


Parerea ta
13 voturi

 
Actori

Sinopsis La limita de jos a cerului (2013)

Viorel (Igor Babiac), un traficant mărunt de droguri care trăieşte într-un orăşel uitat de lume din Republica Moldova. Cel mai bun prieten al său îl târăşte după el în visul lui nebun de a zbura cu un deltaplan stricat, mama sa îl bate la cap să îşi găsească un serviciu, iar femeia pe care o iubeşte urmează să plece cu iubitul care trebuie să iasă din arest preventiv. Viorel decide să îşi schimbe viaţa în bine, însă realizează curând că binele e o chestiune relativă…0

 
Recenzii La limita de jos a cerului (2013)
 
 
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Umorul negru și personajele din clasa muncitoare, care au devenit o amprentă a stilului său, sunt prezente și aici. În timp ce colaborarea cu Corneliu Porumboiu se observă în ritmul lent și calculat în care înaintează filmul.
Dragoş Marin – Film Reporter
Mai reţinut decât scurtmetrajele anterioare ale regizorului (a căror principală calitate nu era subtilitatea), La limita de jos a cerului e un pariu câştigat (la prea mulţi ani după ce a fost filmat) şi în acelaşi timp o confirmare a talentului unui regizor care merită urmărit.
Andreea Verde – metropotam
Veti rade, veti cadea in melancolie si veti avea la ce sa va ganditi cand veti iesi din sala de cinema.
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
la Cobileanski, importantă e claritatea. Nu a unui mesaj anume, ci a ideii de a face un cinema de calitate, capabil să emoţioneze cu măsură, dar şi să dea de gândit.
Manuela Zipisi – Orașul meu
Filmul lui Cobileanski este viu si proaspat si reuseste sa se detaseze frumos in peisajul premierelor romanesti ale toamnei.
Delia Marc – Filme-cărți
Avem de a face cu radiografia fina si extrem de trista a unei realitati neiertator de crude.
Mihai Cosmin – Am doar 18 ani
“La limita de jos a cerului” ține montat cinefilul la acțiune pe întreaga durată a filmului (80 de minute), oferind atât momente comice, cât și un sfârșit dur, dar plin de realism, din păcate.
Boyd van Hoeij – Hollywood Reporter
Deși, mai puțin virtuoz și, oarecum, mai previzibil decât cele mai bune filme românești, acesta este, totuși, un film art-house bine-făcut.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)