Știri
 

Octav (2017)

Octav

 

Octav (2017) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
06.10.2017
Gen:
Durata:
102 minute
Rating:
AG - Audiență generală
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 5 critici/bloggeri de mai jos.
58%
58


Parerea ta
7 voturi

 
Actori

Sinopsis Octav (2017)

Când farmecul României interbelice începe să renască în amintirile lui Octav (Marcel Iureș), o fetiță care i se pare cunoscută îl poartă într-o călătorie minunată în timp, înapoi la anii copilăriei, pentru a-l ajuta să-și redescopere bucuria de a trăi.0

 
Recenzii Octav (2017)
 
 
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
cel mai important aspect la filmul lui Celebidachi este starea pe care reușește să ți-o transmită.
Cristina Zaharia – All About Romanian Cinema
În final, rămâne greu sentimentul de docu-dramă, de platou, de mult şi prea-plecată reverenţă, mai ales în cele câteva monologuri didactice ce nu ajung să-şi găsească ecou în receptivitatea spectatorului. Şi câteva accente dolby care te scot bubuind din delicată poveste.
Emil Călinescu – CinEmil
Octav este un film frumos si cam atat.
Delia Marc – Filme-carti
Un scenariu de mare sensibilitate, mustind de o filosofie profund umanista si de un simt psihologic aparte… ingemanand intr-un manunchi echilibrat cei doi antipozi: trairile copilariei si cele ale senectutii.
Ștefan Apostol – MovieNews
Octav este un film cu multe mesaje ”printre rânduri”, cu multe elemente dureroase, frustrante și adevărate puncte marcante din viața unui om, că până la urmă despre asta este vorba în film, despre viața unui om și despre cutumele trecutului și rezoluțiile de dinainte de finalul cert, concret al fiecăruia dintre noi, și anume moartea.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)