hacker-poster

Blackhat (2015)

Hacker

Premieră:
16-01-2015
Durată:
135 minute
Site oficial:
Blackhat (2015)
Distribuitor:
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Singurul personaj cât de cât conturat este Hathaway și acesta este abia schițat. Nu are motivație, nu are personalitate, nu există ca om, ci e doar o idee, ideea de la care a plecat un film care n-ar fi trebuit făcut.
Sofia Ungureanu – CinEmil
Pare un film facut in graba, extrem de lung si cu multe fracturi logice.
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
“Blackhat” se inscrie in randul filmelor ca “Takedown”, “The Fifth Estate”, ”Hackers” sau “Untreaceable”, dar nu ramane cel mai bun din domeniu.
Laura Meleacă – Cinemateca
Michael Mann nu mai e ce a fost odata. Pacat, absolut toata lumea isi doreste, din cand in cand, un film bun de actiune…
Andreea Mihai – Couch.Ro
As fi vrut ca Blackhat sa fie noul The Net sau noul Hackers, cu un hint de modernism si cu o valoare globala adaugata ridicata. Rezultatul final pare amatoricesc si inconsistent, total pe langa subiect.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Tehnologia poate că s-a schimbat, crimele cibernetice poate că sunt la modă, dar muzica narațiunii filmelor de acest gen rămâne neschimbată, iar acest regizor cunoaște foarte bine melodia sa.
Manohla Dargis – New York Times
Un exemplu spectaculos de cinema dezechilibrat.
Peter Travers – Rolling Stone
Dacă analizezi cu atenție filmul, acesta este un Western în epoca digitală. Dar, dacă îl pui pe Mann în fotoliul de regizor, atunci te așteaptă un stil de înaltă clasă.
Jim Vejvoda – IGN
Thrillerul regizorului Michael Mann sugerează că, odată un mare realizator de film, acesta nu mai are nimic nou în arsenalul său artistic, decât aceleași idei obișnuite despre infracțiuni, pe care el a ajutat să se popularizeze.
Matt Zoller Seitz – RogerEbert.Com
Oricât de multe probleme ar avea, „Blackhat” este un film ciudat, fascinant: un thriller de acțiune cibernetic despre condiția umană.
Sheri Linden – Hollywood Reporter
Fluența regiei lui Mann și legătura dintre Chris Hemsworth și Tang Wei contrabalansează elementele mult mai obișnuite și nu întotdeauna captivante.
Jordan Hoffman – The Guardian
Poate dacă Hemsworth ar fi zâmbit mai mult și nu ar fi rostit replicile ca un Sly Stallone drogat, atunci aș mai fi putut trece cu vederea povestea absurdă.
Drew McWeeny – HitFix
Având în vedere cu cât de multe detalii te încarcă, este la fel de realist precum Superman III când vine vorba despre computere, iar Hemsworth este atât de credibil în rol de hacker precum era Richard Pryor în acel film.