Premieră:
14-02-2014
Durată:
100 minute
Flavius Policală – F and G Musr See
Dacă sunteți fani și cunoscători ai cărămizilor de plastic sau nu, “The Lego Movie” este una dintre cele mai bune animații ale ultimilor ani. Inventiv și plin de situații neașteptate, debordând de umor de calitate și voice acting de zile mari (atât în varianta dublată, cât și în cea nedublată), iar la final surprinzător de profund, cu un mesaj impresionant.
Dragoş Marin – Film Reporter
Nu ştiu cum de-o fi primit undă verde un proiect care ia-n balon think-tank-ul corporatist, micro-managementul şi celelalte păcate ale însuşi „sistemului” care l-a creat, dar The Lego Movie nu trebuie ratat. Cu riscul (probat!) ca la final să vă transformaţi în zombi care trebuie să pună mâna pe un set Lego.
Cara Nash – FilmInk
The Lego Movie este o odă adusă imaginației, creativității […]
Geoffrey Macnab – The Independent
Adulții care vor merge la The Lego Movie doar pentru a-și duce copiii la cinema vor fi surprinși într-un mod foarte plăcut.
Mike McCahill – The Guardian
Un film cu o imaginație nemărginită, capabil să-i încânte atât pe sociologi, cât și pe copiii de șase ani.
Drew Taylor – The Playlist
Un film de familie inteligent, surpinzător de emoționant, în care jucăriile sunt mai puțin simple obiecte, ci mai mult unelte pentru a crea aproape orice.
Peter Travers – Rolling Stone
inteligent și amuzant
Daniel Krupa – IGN
Este un film care crede că oricine poate fi creativ; oricine poate fi special; și că imaginația este atât de puternică încât poate răzbi chiar și în interiorul unui sistem plin de reguli. Nu-i rău pentru un film despre jucării.
Susan Wloszczyna – RogerEbert.com
Tot ar putea fi o reclamă de 100 de minute, dar, cel puțin, este una extrem de captivantă și, cel mai surprinzător, una inteligentă
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
The Lego Movie este o poveste cu un umor distrugător, cu o energie debordantă, cu un design care-ți sucește mințile, cu niște culori fantastice și cu aproape 15 milioane de piese Lego, fără exagerare.
Maryann Koopman Kelly – Paste Magazine
The LEGO Movie este un film captivant de la început și până la sfârșit.
A.O. Scott – New York Times
Alăturând The Lego Movie conceptului Matrix, totul devine o alegorie despre natura creativității și despre sensul umorului.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
O comedie de animație care nu încetează pentru nicio clipă să te surprindă.
Olly Richards – Empire
Un film nebun, amuzant, inegal și care îi va încânta pe toți cei care au pus mâna vreodată pe o piesă Lego.
Michael Rechtshaffen – Hollywood Reporter
O distracție explozivă, inventivă, pentru toate vârstele, care ridică ștacheta filmelor 3D de animație.