Umbre – sezonul 2 apare din 12 noiembrie

umbre-sezonul-2

Cel de-al doilea sezon al serialului Umbre va debuta pe 12 noiembrie la HBO și pe HBO GO.

Noul sezon va avea 6 episoade și este scris și regizat de Bogdan Mirică (4 episoade), cel care semnează și regia alături de Igor Cobileanski (2 episoade), în vreme ce director de imagine este Andrei Butică.

Este pentru prima dată când un serial produs de HBO în România are premiera în toate țările europene în care este prezent HBO. Astfel, Umbre 2 va avea premiera concomitent în 17 țări: România, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Croația, Republica Cehă, Muntenegru, Macedonia, Serbia, Slovenia, Slovacia, Bosnia și Hertegovina, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda și Spania.

Din distribuția serialului fac parte: Șerban Pavlu (Relu), Maria Obretin (Gina), Andreea Vasile (Nico), Dan Hurduc (Chuckie), Mădălina Craiu (Magda), Gabriel Huian (Teddy), Doru Ana (Căpitanu’), Dorel Vișan (Toma).

Acestora li se alătură Laurențiu Brănescu (6,9 pe scara Richter) în rolul lui Emilian, un om al legii vanitos și malefic; Silvana Mihai (6,9 pe scara Richter) care o va interpreta pe Sasha, o fostă colegă de liceu a lui Teddy; Mihai Călin (Roxanne, Q.E.D., Valea Mută), în rolul lui Sebastian, un bărbat în aparență cald și atent; și Costel Cașcaval (Câini), în rolul lui Nicu, fratele Căpitanului.

Trailer Umbre – sezonul 2

Primul sezon al serialului UMBRE este disponibil în întregime pe HBO GO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *