Bani negri (pentru zile albe), în curând, la HBO

bani-negri-pentru-zile-albe-hbo

Un nou serial se pregătește de lansare la HBO: Bani negri (pentru zile albe). Acesta este scris și regizat de Daniel Sandu și îi are în rolurile principale pe Alexandru Papadopol, Cristian Bota și Medeea Marinescu.

Pe Alexandru Papadopol e imposibil să nu-l știți deja. A jucat în filme precum Două lozuri, București Non-stop sau Love Building.
Cristian Bota a regizat scurtmetrajul Karmasutra și a avut un rol important în filmul Un pas în urma serafimilor, regizat de Daniel Sandu.
Iar actrița Medeea Marinescu este cunoscută atât din spectacole de teatru, cât și din filme, precum Weekend cu mama, Quod erat demonstrandum sau Je vous trouve tres beau / Vă găsesc fermecător.

Sinopsis

Doi prieteni glumesc despre jaful pe care vor să îl comită. Gluma se întoarce împotriva lor când discuția le este auzită și interpretată greșit. Cei doi ajung în situația de a planifica și executa jaful perfect. Sunt complet nepregătiți, atât pentru această lovitură, cât și pentru consecințele ei.

Din distribuție mai fac parte Gavril Pătru (Despre oameni și melci, Charleston, Coborâm la prima), Valeriu Andriuță (Occident, Afacerea Est, Breaking News, Donbass), Adriana Irimescu (În familie, La urgență, Tinerețe fără tinerețe), Maruca Băiașu, Mălina Manovici, Iulia Dinu, Voica Oltean (Breaking News).

Directorul de image al serialului este George Dăscălescu, cu care regizorul Daniel Sandu a colaborat și la filmul Un pas în urma serafimilor.

Filmările la Bani negri (pentru zile albe) au început în Piatra Neamț și vor continua în Onești și București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *